Informații și comenzi online: 0720 234 777

Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Design interior Casa M: Dormitor matrimonial turquoise

Design interior Casa M: Dormitor matrimonial turquoise

Propunerea indrazneata a decorului inflorat, mov-roz, asimetric dar in echilibru, in flori crengute si petale in zbor a aparut ca rezultat al primei discutii cu doamna casei, care este etern indragostita de frumos si care, am mai remarca noi, este inzestrata si cu un puternic simt artistic.

Ne-am dorit sa completam elegant amenajarea, fie in atmosfera de sueta, incadrand discret o masuta cu doua fotolii delicate mov prafuit, sau ne-am mai gandit si la o atmosfera de lectura si atunci am ales un singur fotoliu, restructurand si cromatica, dubland-o in tapiteria mare a patului si in draperiile care ne pastreaza tematica florala in cazul in care renuntam la decorarea peretilor. Nu putea lipsi o bancheta superba in pereche cu paleta cromatica folosita in restul amenajarii.

Clienta noastra a ales amenajarea in cromatica turquoise prafuit si am avut placerea de a amenaja un dormitor superb. Varianta inflorata isi astepta inca locatia si promitem sa o personalizam asa cum veti dori.

Produsele propuse pentru amenajare: Pat 1600×2000 CH 574, Comoda cu 6 sertare CH 575, masuta pentru colt CH 530, fotoliu Amy NC-7155B, bancheta 212, perdele, draperii, galerii metalice, tapet, profile polistiren extrudat, plinte din rasina polimerica, tablouri, aplice, veioze, accesorii decorative.

Iti place ce vezi?

Contacteaza-ne si te ghidam pas cu pas spre proiectul viselor tale!

 

Produse folosite in amenajare:

Koncepto
Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Mai Multe...

0