Informații și comenzi online: 0720 234 777

Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Magazin

Avem chiar trei! Ne gasesti in Cluj, Alba-Iulia si Constanta, vezi mai multe detalii pe pagina noastra de contact.

Vezi showroom-uri

Desigur ! Va invitam intr-unul din frumoasele noastre showroom-uri pentru a vedea produse si amenajari deosebite. Te sfatuim sa ne contactezi in prealabil, pentru a verifica daca produsul cautat se afla in stoc la showroom-ul cel mai apropiat de dumneavoastra.

Vezi produse în showroom

De cand am deschis primul showroom Koncepto, pasiunea noastra este sa indeplinim dorintele clientilor. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta aceasta optiune in functie de produsele dorite.

Noi suntem un pic diferiti. Am inceput acum mai bine de 10 ani cu primul magazin fizic al nostru, la Cluj. Apoi am deschis magazine si la Alba-Iulia si Constanta. Desi avem website de prezentare de multi ani, abia in 2016 ne-am hotarat sa il deschidem si pentru comenzile online.

De ce asa tarziu ne-ai putea intreba ? Pentru ca la Koncepto, experienta clientului este prioritatea noastra si pana acum nu am fost convinsi ca putem oferi clientilor din spatiul online aceleasi servicii Koncepto pentru care suntem faimosi offline. Lucram la acest site de mai bine de 1 an si credem ca am gasit balanta potrivita intre showroom virtual si comert electronic.

Suntem o echipa mica si privim site-ul ca o extensie virtuala a interactiunii cu clientii nostri in showroom-urile Koncepto.

Citește povestea noastră

Comenzi

Nu există o sumă minimă pentru comandă, atâta timp cât știți că la orice comandă sub valoarea de 300 lei, va asumați costurile de transport.

Pentru un ghid detaliat al metodelor de plata, viziteaza pagina Cum platesc.

Află cum poți plăti

Pentru a returna un produs, va rugam cititi cu atentie pagina noastra cu Politica de returnare si urmati instructiunile.

Citește politica de retur

Evident ca incercam sa facem ca totul sa fie bine din prima. La fel de evident e ca suntem oameni si putem gresi. In astfel de situatii, va rugam sa ne contactati pentru a solutiona orice problema aparuta la unul din numerele de telefon publicate pe pagina de contact, sau folosind formularul de contact.

Ia legătura cu noi

Un membru al echipei Koncepto vă va asculta cu atenţie şi va încerca să rezolve problemele dumneavoastră.

De asemenea, puteţi oricand accesa site-ul Comisiei Europene, pentru soluţionarea on-line a litigiilor in comert electronic.

Pentru a afla detalii despre îngrijirea pieselor de mobilier și decorațiuni, precum și a acțiunilor interzise asupra acestora, te rugăm să vizitezi secțiunea de Termeni și Condiții a site-ului nostru.

Citește instrucțiunile de utilizare

Consiliere

Nu, consilierea vine de la sine, din dorinta noastra de a va ajuta in alegerea produselor care vi se potrivesc.

Consilierea este gratuita deoarece dorim sa va convingem sa cumparati cat mai multe produse.

Vezi ce servicii oferim

Echipa noastră are 10 de ani de experiență în amenajări de interioare deosebite. În funcție de cerințele fiecărui proiect, colaborăm și cu artiști, designeri, arhitecți pe care îi cunoaștem de mult timp și cu care am finalizat multe de proiecte.

Vezi proiectele noastre

Desigur! Am colaborat și colaborăm cu architecti și designeri pentru a materializa dorințele și visele voastre.

Ia legătura cu noi

Ne place să lucrăm cu arhitecți și designeri și avem experiență în a forma parteneriate. Dacă doriți să demarăm  un parteneriat, contactați-ne.

Ia legătura cu noi

Koncepto
Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Mai Multe...

0