Informații și comenzi online: 0720 234 777

Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Koncepto - Magazin Mobilă în Constanta, Alba Iulia și Cluj-Napoca!

Cine suntem

Suntem Koncepto, un magazin de mobilier si decoratiuni interioare de tip boutique. Suntem un colectiv mic si inimos. Mic pentru ca vrem sa ramanem aproape de clientii nostri si inimos pentru ca facem in fiecare zi ce ne place. Koncepto inseamna, pe scurt: pasiune pentru design, arta, stil si frumos, respect pentru client, profesionalism si promisiuni respectate.

Afla povestea noastra!

850243
board screen

Ce vrem

Nu vrem sa schimbam lumea… ci doar lumea clientilor nostri, conform dorintelor lor. Asa ca acceptam provocarea oricarui proiect de amenajare si avem suportul unor specialisti documentati si foarte implicati.

Ne bucuram cand suntem abordati de clienti in cautare de bun-gust, eleganta si estetica deosebita. Propunem colectii originale de accesorii decorative, piese de mic mobilier, tablouri, textile, oglinzi si mobilier de calitate superioara. Sugeram combinatii inedite de stiluri in amenajare, inspirati intotdeauna de personalitatea clientilor.

Vezi portofoliul Koncepto!

Ce facem

Ne place sa jonglam cu idei. Ne folosim imaginatia si construim viziuni ambitioase. Suntem realisti dar ne antrenam creativitatea. Suntem cu capul in nori, dar cu picioarele pe pamant si vrem sa facem oamenii mai fericiti.

Ne hranim pasiunea si ne valorificam potentialul concepand proiectele fiecare din rolul sau. Gasim bucuria si partea distractiva in tot ceea ce facem.

Suntem atenti la detalii, pentru ca stim ca ele fac diferenta. Gandim lucrurile in cel mai mic amanunt. Apoi implementam acel mic amanunt. Ne pastram o doza de nemultumire pentru ca intotdeauna e loc de mai bine. Tinem cont de implicatii si ne raportam cu responsabilitate la contextul larg al actiunilor noastre.

Iata serviciile noastre!

koncepto services interior design
koncepto servicii garantii

Clientii nostri stiu...

…ca nu ne lasam pana nu obtinem rezultatele la care ei au visat. Prin urmare ne lasa sa facem ce stim noi mai bine: sa le intelegem nevoile si sa-i surprindem cu creativitatea noastra. De aceea revin ei mereu.

Colaborarea incepe la noi prin sinceritate si comunicare deschisa. In felul acesta cultivam increderea. Sustinuti de ea slefuim cu rabdare relatiile, construind prietenii frumoase si durabile.

Contacteaza-ne!

Koncepto
Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Mai Multe...

0
Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.
De acord
Setări ×
×