Informații și comenzi online: 0735 542 563

Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Koncepto - Magazin Mobilă în Constanta, Alba Iulia și Cluj-Napoca!

850243

Consiliere avansata

Este serviciul prin care te ajutam sa creezi o poveste a casei tale, aceea care ti se potriveste. Nevoile si dorintele tale sunt motorul care pune in miscare o masina bine unsa, care are puterea de a materializa idei.

Pentru ca sunt ideile tale si numai ale tale, procesul este de fiecare data unic.

Solutiile oferite poarta insemnul experientei noastre: sunt multi ani de cand ne ascultam clientii si de cand le oferim furnizorilor nostri oportunitatea de a invata continuu si de a evolua impreuna cu noi.

Visul tau se va concretiza cu noi.

Solutii Tehnice

Este pachetul de servicii ce acopera activitatile de masuratori, proiectare, transport si montaj – particularitatile tehnice ale muncii noastre.

Pentru ca sunt pasii concreti care dau viata ideilor voastre, incercam sa ii facem „nemteste”, pastrand mereu legatura cu voi si cu specialistii pe care va sprijiniti in alte aspecte (arhitecti, constructori, instalatii, etc).

koncepto ce oferim
koncepto hero living country tech

Design Interior

Este serviciul prin care va oferim posibilitatea de a arunca o privire in viitor.

Designerii si consultantii nostri de interior va stau la dispozitie cu sfaturi si solutii inedite de planificare si modelare a spatiilor, alegerea accesoriilor sau a culorilor peretilor, tapetului, textilelor, corpurilor de iluminat, astfel incat sa rezulte un camin armonios si primitor. Vizualizarile 3D, super  realiste va permit ajustari, modificari si optiuni, initial nebanuite. Tusa finala, acele mici decoratiuni ce dau culoare si caldura, sunt elementul decisiv in ambianta unitara.

Promisiuni si garantii

Nu vrem sa facem referire doar la partea de garantie tehnica a mobilierului sau a produselor ci si la acea asigurare ca stim ce facem, si ca va oferim cele mai bune solutii, pentru care ne asumam responsabilitatea. Promisiunea noastra este cea mai buna garantie a voastra! Iar grijile voastre, sunt preocuparea noastra!

Suntem aici pentru voi, si oferim servicii post-vanzare.

Avem o firma solida si nu plecam nicaieri.

Astfel puteti fi linistiti ca, pentru orice problema ar putea sa apara ulterior, veti avea un sprijin real din partea noastra .

koncepto hero living sketch tablet
Koncepto
Generic selectors
Doar rezultate directe
Caută în titlu
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Mai Multe...

0
Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.
De acord
Setări ×
×