13 decoruri pentru pereţii din bucătărie

Mă gandesc să-mi reamenajez bucătăria…
Este expresia pe care am auzit-o cel mai des în ultima perioadă aici la noi în showroom. Și când mă gândesc cât de frumos poate fi un astfel de proiect, mă ia parcă și pe mine valul. Dar îmi revin repejor, are grijă Florina (consilier Koncepto care proiectează bucătăriile) să mă „împământeze” imediat… imediat ce dezbaterile cu clienții încep să curgă.

Rezolvă și discută fiecare detaliu în parte, stabilesc cu precizie culorile, finisajele fine și accentele importante, aleg electrocasnicele și bateriile (de la chiuvetă bagseamă), negociază termene de livrare și câte și mai câte. Și uite așa, gândul acesta de a-ți reamenaja bucătăria devine cea mai mare provocare a ta.

13 decoruri pentru pereţii din bucătărie

Ei bine dragilor, dacă tot vă mână dorința de a schimba mobila de bucătărie, vă încurajez să dați aceeași atenție și decorului dintre corpurile de mobilier.
Acesta stabilește starea de spirit și stilul bucătăriei, este liantul ce aduce împreuna toate celelalte elemente decorative și funcționale. Astfel că, oricare ar fi soluția preferată de voi: faianță, sticlă pictată, tapet, cărămidă aparentă ș.a.m.d, acest decor trebuie să se potrivească și să completeze mobilierul. Țineți cont că acestea trebuie montate înaintea mobilei și cereți neaparăt o reactualizare a măsurătorilor după care se va face bucataria voastră. Este foarte posibil să apară mici modificări de gabarit.

Deoarece știu cât de greu poate fi să alegi decorul pentru acest spațiu, mai jos ți-am pregătit câteva idei care să te ajute în proiectul tău de ameanjare. Sper să-ți placă!

decor-in-gri-pentru-o-bucatarie-modena
idee-decor-modern-pereti-bucatarie
idee-faianta-pentru-bucatarie
idei-pentru-decorul-peretilor-din-bucatarie-caramida-si-ciment
idei-pentru-decorul-peretilor-din-bucatarie-faianta-si-cupru
idei-pentru-decorul-peretilor-din-bucatarie-pluta-si-miniplaci-de-gresie
piatra-decorativa-in-bucatarie
placi-de-beton-pentru-peretii-din-bucatarie
decor-marocan-faianta-bucatarie

Clienții noștri stiu că nu ne lăsăm până nu obținem rezultatele la care ei au visat, așadar dacă și tu te gândești să îți reamenajezi bucătăria, hai să discutam!  

articol scris de Raluca A., blogger Koncepto

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *