Titlu pt pag De ce noi?

Povestea noastra...a inceput timid, ca orice inceput, cu multi de „daca” si un nor de intrebari fara raspuns, dar a-nceput cu multe ganduri, emotii si trairi. Doar din dorinta de a vedea acel licar in privirea celor care vedeau rezultatul final al muncii ei. De fiecare data cand clientul era multumit de serviciile firmei, inima ei se umplea de fericire, de emotie si asta o facea sa viseze cu ochii deschisi concepte peste concepte, amenajari inedite si din ce in ce mai aproape de sufletele tuturor. Genul acelei atmosfere, cu care lumea se poate identifica.

La inceput a fost doar ea cu viziunea ei unica asupra ambiantelor. Apoi i-a gasit pe altii care sa vada, sa vibreze, sa simta ca si ea: sa isi doreasca sa ajunga la inimile fiecaruia dintre voi.

In timp, natural si fara graba...

Asa a aparut echipa.

 

 

Serviciile noastre

Colaborarea incepe, la noi, prin sinceritate si comunicare deschisa. In felul acesta cultivam increderea. Sustinuti de ea, slefuim relatiile, cu rabdare si altruism, construind prietenii frumoase.

Ne hranim pasiunea si ne valorificam potentialul concepand proiectele, fiecare din rolul sau. Gasim bucuria si partea distractiva in tot ceea ce facem.

Suntem atenti la detalii, pentru ca stim ca ele fac diferenta. Gandim lucrurile in cel mai mic amanunt. Apoi implementam si cel mai mic amanunt. Ne pastram o doza de nemultumire, pentru ca, intotdeauna, e loc de mai bine. Tinem cont de implicatii si ne raportam cu responsabilitate la contextul larg al actiunilor noastre.

Ne place sa jonglam cu idei. Ne folosim imaginatia si construim viziuni ambitioase. Suntem realisti dar ne antrenam creativitatea. Suntem cu capul in nori, dar cu picioarele pe pamant si vrem sa facem oamenii mai fericiti. Pentru ca sunt atatea motive ca, in fiecare zi, sa daruim un zambet celor care ne inconjoara...

 Suntem, prin urmare,  partenerul perfect pentru proiectele voastre, fie ca e vorba de o amenajare completa  fie ca este doar o completare a interiorului existent

Suntem profesionisti, seriosi.  Apreciem lucrurile frumoase, de bun gust. Intelegem eforturile si aspiratiile voastre si ne dorim ca locuinta visata sa se transforme intr-un loc magic, plin de caldura, care sa va reprezinte. Incepand de la mobilier , corpuri de iluminat, textile si pana la micile decoratiuni, toate  sunt uneltele noastre  in stradania de a va construi universul vostru  propriu.

 

Echipa noastra

Noi suntem oameni diferiti, condusi de aceleasi valori pe care punem pret: sinceritate, pasiune, respect, dedicatie, creativitate, profesionalism.

Suntem speciali pentru ca suntem noi insine, indiferent de ce spun ceilalti despre noi. Ne asumam alegerile si nu cautam scuze pentru greseli. Gasim solutii.

Avem acea scanteie in noi, acea incredere care ne face sa stralucim al naibii de luminos.

Suntem frumosi si tare greu de-nlocuit.

Experienta ne-a facut sa invatam din greseli, sa gasim solutii creative acolo unde ceilalti ridica neputinciosi din umeri. Sa ne implicam in fiecare proiect ca si cum noi urmeaza sa traim acolo, noi sa vedem zi de zi decorul conceput, noua sa ni se umple sufletul de pace si de armonia lucrului bine facut.

Testimoniale

text