Atelierul de creatie este spatiul in care echipa noastra talentata de decoratori, pictori si designeri de interior se intalnesc si impreuna aduc la viata adevarate opere de arta. Dorinta noastra de a personaliza mai mult interioarele clientilor noastri ne-a ghidat sa cream aici, in micul nostru atelier, mici decoratiuni precum tablouri canvas pictate manual, lustre sau veioze din cesti de ceai, si mobilier pictat, unice, care sa contribuie la povestea casei tale. Te invitam asadar sa descoperi mai jos colectiile noastre unice de decoratiuni sau mobilier.

DESCOPERA PROIECTELE NOASTRE UNICE 

Tablouri canvas

Portretul este un act artistic care, într-un anume sens, limiteaza posibilitătile creative ale artistului, intrucat acesta trebuie să pastreze asemanarea cu subiectul real. In realitate, tabloul canvas de tip portret, nu este nicicand o simpla reproducere mecanica a trasaturilor cuiva. Pentru realizarea unui portret, intră în joc sensibilitatea artistului, care interpreteaza trasaturile modelului fie după gusturile sale, fie conform curentului artistic pe care-l urmeaza, fie conform caracteristicilor artei timpului în care realizeaza opera. Asa ca va invitam sa transformati cele mai dragi amintiri, in tablouri pe panza, executate in tehnici diferite (ulei sau acrilic pe panza), gata de agatat pe perete.

Ce cadou poate fi mai personal decat un tablou canvas, un portret la comanda, dupa o fotografie draga?

Iata ce trebuie sa faci:

Trimite-ne cateva fotografii clare cu chipul/chipurile pe care vrei sa le ilustram, alege o dimensiune din modelele de mai jos sau propune tu o dimensiune, iar noi iti vom crea un portret personalizat, la comanda.